Lekdetectie Amsterdam

Lekdetectie Amsterdam

LEKDETECTIE AMSTERDAM-LEK ZORGVULDIG ONDERZOCHT
GEVOLGD ZONDER DECRYPTIE

Snij – en breekwerk is onnodig vanwege de geavanceerde apparatuur en professionele werkmethoden.
Het lekdetectiecentrum zal onmiddellijk een oplossing bieden.

WAT IS LEKDETECTIE?

Om een lek te detecteren, gebruiken we apparaten om een lek te detecteren.

We gebruiken deze methode voor zogenaamde onzichtbare lekken.
Onze loodgieter gebruikt speciale apparatuur om lekken in Amsterdam op te sporen. Dit apparaat is voorzien van een infrarood camera. Op deze manier kunnen we de bron van het lek in de kortst mogelijke tijd traceren. Op deze manier kan het lek gemakkelijk en zeer snel worden gevonden.

Methode van lekdetectie

Heeft u last van een lek waar het niet duidelijk is waar het zich bevindt? We detecteren lekken met behulp van speciale apparatuur, dus er is geen noodzaak voor snijden en breken. De meeste kleine detectie betekent dat onnodige sloop-en reparatiewerkzaamheden niet aan kosten gekoppeld hoeven te worden. De verzekeraar vergoedt ook vaak de kosten van het opsporen van een lek!

Found a leak! What is it?

Lekdetectie AMSTERDAM geeft je een duidelijk en gedetailleerd rapport als we het lek hebben ontdekt. Lekken zijn gemarkeerd, zodat de installateur precies weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Lekdetectie Amsterdam wil u doorverwijzen naar de verantwoordelijke installateur, die het lek direct met u kan repareren. U kunt dan ons rapport indienen bij de verzekeringsmaatschappij, die in bijna alle gevallen de kosten van het opsporen van het lek vergoedt.

 1. Lekkage
  Je moet bloeden, maar het is onduidelijk waar het zich bevindt.
 2. Detectie van lekken
  We kunnen lekken detecteren zonder te snijden en te breken, dankzij onze geavanceerde apparatuur.
 3. Rapport
  U ontvangt een duidelijk rapport met vermelding van de locatie van het lek, zodat de installateur precies weet waar te beginnen.

LEKDETECTIE AMSTERDAM

Woont u in Amsterdam en wilt u dat uw lekken snel en nauwkeurig worden gedetecteerd? Lekdetectie Amsterdam werkt landelijk met een professioneel team. We zijn in Rosmalen, maar onze lekdetectie-experts werken in hun vakgebied. Het stelt ons in staat om snel overal te komen. Dat is ook het geval in Amsterdam en omgeving.
Lagere kosten

TYPE LEKKAGE

Lekken kunnen op veel verschillende plaatsen voorkomen. Dankzij onze uitgebreide detectieapparatuur kunnen we lekken op alle locaties detecteren,

• Zwembad

 • Daken (inclusief platte daken)
  • Badkamer
 • dakramen en dakramen
  • Opwarming
  • Kozijn
 • Lekkage van leidingen
  • De vijver lekt
 • Treklekken – luchtlekken
  • Verwarmd

Neem een kijkje op de frequente lekken die we ontdekken.

Daklekkage Amsterdam

Lekken op daken zijn vaak alleen zichtbaar na of tijdens zware regenval. Daklekken zijn meestal het gevolg van slecht afgewerkte gevels of dakkapellen. Het kan ook omdat de airconditioner is afgevoerd. Door de verschillende weersomstandigheden in ons land kunnen deze kleine afwijkingen in het verfoppervlak leiden tot lekken in het plafond. In dit geval is de test de kleurstoftest, de rooktest of de endoscopietest. Dit alles kan worden gedaan zonder te snijden of te breken, met kleine schade, minder schade, en gerichte lekkage werk.
Bij een verticaal dak met dakpannen wordt eerst gecontroleerd of de tegels scheef of gebroken zijn. Soms kunnen ze daklekken verhelpen door dakpannen correct te installeren of te vervangen. Voor lekken in een plat dak, controleer de naden van het dak, de buis in het dak, de ventilatiestroom, en de afvoer van de cv-ketel.

Lekkage in het centrale verwarmingssysteem

Het centrale verwarmingssysteem, met name de ketel voor centrale verwarming, moet regelmatig worden aangevuld. Een drukval in het systeem kan wijzen op een lek. Het lek kan in de centrale verwarming zelf of aangesloten leidingen. Als de druk te veel daalt, zal de centrale verwarming uitvallen. De warmwaterleiding gaat nu naar beneden, en het waterlek begint schade te veroorzaken. Vochtschade kan nu optreden op vloeren, wanden en plafonds. Hier moeten ze snel maatregelen nemen om schade en kosten te beperken.
Thermografie is een meettechniek die wordt gebruikt om warmteverliezen in een huis te lokaliseren, die bijvoorbeeld kunnen worden veroorzaakt door een buisbreuk. Temperatuurverschillen kunnen worden gedetecteerd door thermische beeldvorming, en het kan lekken lokaliseren. De lekdetectiemethode detecteert lekken in het centrale verwarmingssysteem, condensatieproblemen en warmwaterleidingen.

Badkamer Lek Amsterdam

In oudere huizen in de jaren 1970, badkamer lekken vaak optreden, met leidingen lijden aanzienlijke corrosie of andere schade, waardoor lekken meer kans. U kunt lekken vaststellen door de volgende controles uit te voeren: controleer de tegels, naden en afdichtingen. Zijn er scheuren of donkere vlekken die schimmel aangeven? Dan is er een goede kans dat het lek aanwezig is. Als er geen scheuren, kunt u zoeken naar holle of losse tegels of gaten tussen de tegels.
Als er een lek is, als het niet wordt gevonden, kunnen we het detecteren met onze professionele apparatuur. Ten eerste beginnen we met een vochtmeting op verschillende plaatsen in de badkamer. De abnormale vlekken worden dan getoond voor verder onderzoek. De tweede methode die we gebruiken is een druktest en detecteert zo de relevante leidinggroep. De drukval treedt dan snel op. Het leidingsysteem wordt met behulp van een drukpomp van water of lucht voorzien. Vanaf het beginpunt kunnen we alle badkamerpijpen onder druk zetten en de druk meten met een manometer. Dan, als het mogelijk is om te bepalen waar de druk langzaam daalt, kunnen ze het lek op dit punt vinden. De exacte locatie van het lek wordt bepaald door technieken zoals endoscopie, kleurstofdetectie, gasdetectie, rioolcamera,

ZONDER HET WERK TE SNIJDEN OF TE BREKEN

Het lek is onaangenaam en we begrijpen dat u het snel wilt oplossen. Maar zonder te veel te breken. Doelgericht zijn is essentieel bij het omgaan met een lek. We hebben een breed scala aan lekdetectiemethoden, zoals:

 • Akoestisch Onderzoek
 • proeflezen technologie
 • Meting van vocht
 • roken testen
 • Leak rail technologie
 • Datalogger Technologie
 • Positioneringsmethode

In Amsterdam werd een lek ontdekt.

Lekdetectie Amsterdam is het juiste adres voor lekdetectie in Amsterdam. Onze experts hebben uitgebreide ervaring met het lokaliseren van de bron van vervelende lekken in uw huis. Het identificeren van de bron van het lek zo snel mogelijk is essentieel om de mogelijkheid van permanente waterschade in uw huis te minimaliseren. In geval van waterschade, denk aan schimmel vlekken op muren, vloeren, plafonds, of rot vlekken op houten meubels en hout onder het dak. Het feit dat lekken kunnen optreden op zoveel verschillende plaatsen in uw huis maakt het vaak erg moeilijk om de bron van het lek te bepalen. Lekdetectie in Amsterdam kan daarom de ideale oplossing voor u zijn!

Verschillende vormen van lekdetectie in Amsterdam

De lekdetectie Amsterdam in Amsterdam kan lekdetectie op verschillende manieren uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan de detectie van lekkage door ultrasone trillingen.

Lekdetectie rapport

Zodra u de lekdetectie bij u thuis in Amsterdam heeft voltooid, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport wordt de bron van het lek zo duidelijk mogelijk beschreven, zodat de installateur het lek snel en professioneel voor u kan repareren. U kunt dit rapport ook gebruiken om (een deel van) de reparatiekosten voor waterschade vergoed te krijgen door uw verzekeringsmaatschappij. U kunt precies weten voor welk deel van de kosten u verzekerd bent in termen van dekking.

LEKDETECTIE DOOR LEKDETECTIE IN AMSTERDAM

Bloeden is erg vervelend. Een lek kan aanzienlijke schade aan uw huis veroorzaken. Daarom moet u onmiddellijk actie ondernemen. Het lek is in veel gevallen zichtbaar met het blote oog, maar dit is niet altijd het geval.
Bijvoorbeeld, een waterleiding kan barsten in een muur. Het maakt het lek veel moeilijker op te sporen.
Veel Amsterdammers besluiten meteen om de muur af te breken, maar dat is vaak niet eens nodig. Het veroorzaakt onnodige schade. Het zal een onnodige hoeveelheid energie en geld kosten.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *